'FC Groningen-doelwit te duur voor FC Utrecht; transfer van de baan'

0
'FC Groningen-doelwit te duur voor FC Utrecht; transfer van de baan'

De mogelijke overgang van Cyriel Ngonge naar FC Utrecht lijkt van de baan, dat meldt het Algemeen Dagblad. De twintigjarige aanvaller werd ook in verband gebracht met FC Groningen.

FC Utrecht komt niet tot overeenstemming met Club Brugge vanwege een 'te groot financieel gat'. Naast FC Groningen en FC Utrecht was ook FC Twente in de markt voor Ngonge, die zijn loopbaan in België lijkt te vervolgen. Volgens Le Soir is het talent op weg naar Excelsior Moeskroen.

Ngonge nam in de Keuken Kampioen Divisie zeven doelpunten voor zijn rekening in 22 wedstrijden en daarmee was de Belgisch jeugdinternational de topscorer van het beloftenteam. Desondanks besloot de club uit Eindhoven de optie tot koop van 750.000 euro niet te lichten.

De rechtsbuiten, die bij Club Brugge nog een eenjarig contract heeft, was ook nog eens goed voor drie assists. FC Utrecht verwacht zich op de vleugels te versterken met Manchester City-talent Daniel Arzani en is daarnaast is de markt voor voormalig FC Groningen-speler Mimoun Mahi.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!