Matusiwa aast op transfer: ''Ik was wel even chagrijnig, ja''

0
Matusiwa aast op transfer: ''Ik was wel even chagrijnig, ja''

Azor Matusiwa wil graag vertrekken bij FC Groningen. De middenvelder aast op een transfer naar een buitenlandse club.

De Franse clubs RC Lens en FC Metz zouden concrete interesse hebben in Matusiwa, maar een transfer is allerminst zeker. "Op dit moment is de kans niet groot, het verschil tussen vraag en aanbod is te groot", zegt Matusiwa in gesprek met RTV Noord. "Dus het ligt aan de clubs, die moeten eruit komen."

De middenvelder zit pas één seizoen bij FC Groningen en heeft nog een driejarig contract, maar wil graag vertrekken. "Dat weten de mensen bij FC Groningen ook, maar zij hebben op dit moment de touwtjes in handen", geeft hij aan. "Als er een mooie club op je pad komt, wil je heel graag die stap maken en is het logisch dat je even minder in je vel zit."

Volgens technisch directeur Mark-Jan Fledderus liep Matusiwa de laatste tijd regelmatig 'chagrijnig' op de club. "Ik was inderdaad vrij chagrijnig, want ik sta er nog steeds hetzelfde in als een tijd geleden", beaamt de hoofdrolspeler. "Het is niet dat ik hier per se weg wil, maar het is gewoon een mooie kans om me verder te ontwikkelen."

"Ik wil het uiterste uit m'n carrière halen en op dit moment denk ik dat een transfer een heel goede vervolgstap zou kunnen zijn", vervolgt Matusiwa. "Ik heb nog steeds m'n best gedaan op de training de afgelopen tijd, al is het misschien is wel iets minder geweest, maar dat is niet bewust gegaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!