Fledderus geeft duidelijk signaal af: ''Dat moment is er nu niet''

0
Fledderus geeft duidelijk signaal af: ''Dat moment is er nu niet''

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is bij FC Groningen druk bezig tijdens de transferperiode. Zo hebben Deyovaisio Zeefuik en Azor Matusiwa al te kennen gegeven dat ze willen vertrekken uit Groningen. Iets waar Fledderus niet blij mee is.

"Hij heeft zijn wensen bekend gemaakt, maar zolang er geen club is die het juiste bedrag op tafel legt, gebeurt er niets", legt Fledderus uit over de situatie van Zeefuik tegenover RTV Noord. "Het is voor ons een belangrijke speler."

De situatie omtrent Azor Matusiwa ziet er iets anders uit. Er hebben zich clubs gemeld die concrete interesse hebben in de middenvelder. Volgens Fledderus is het echter nu niet 'het juiste moment' voor een transfer. "We pikken graag jongens op en laten ze dan weer gaan voor de juiste prijs op het juiste moment. Dat moment is er nu niet. We zijn al veel spelers kwijtgeraakt en moeten komend seizoen een goed team op de been brengen."

Mochten de oud-Ajacieden toch vertrekken, dan zingt de naam van Willem II-verdediger Damil Dankerlui rond als mogelijke versterking. "Een interessante speler, maar dat zijn er meer", besluit Fledderus. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!