Veerman: ''FC Groningen is geen serieuze optie geweest''

0
Veerman: ''FC Groningen is geen serieuze optie geweest''

Henk Veerman wilde weer dichter bij zijn vrienden en familie gaan voetballen en hierdoor kwam een terugkeer naar Nederland weer aan de orde. Na contact te hebben gehad met Gerry Hamstra was de deal met SC Heerenveen snel rond. FC Groningen had ook belangstelling.

"Mijn vrouw Alyssa miste de familie en vrienden best erg. Ik had het voetbal, was dagelijks bij de club en had vaak uitwedstrijden op grote afstand. Zij was veel alleen met onze zoon Jake. Op en neer rijden naar Volendam, enkele reis 490 kilometer, was te ver. Daarom wilden we terug naar Nederland", zo begint Veerman in FeanFan Magazine. "En dan heeft SC Heerenveen als club om te spelen mijn voorkeur."

"Toen Gerry belde en informeerde naar een spits uit de 2. Bundesliga zei ik 'dan kun je net zo goed mij halen'. En zo is het begonnen. Er was wel een probleem, St. Pauli wilde mij niet kwijt. Toen heeft Gerry bij mij respect afgedwongen. Vanaf dat moment heeft hij alles in de strijd gegooid om mij los te weken en hij heeft het er doorgedrukt", vervolgt Veerman.

Vanuit Nederland toonde ook FC Groningen interesse. "Dat is geen serieuze optie geweest. Ik had mijn zinnen op SC Heerenveen gezet. Ik heb er een goede tijd gehad en ben hier twee jaar geleden heel goed weggegaan. Ik heb een goed gevoel bij de club en de medewerkers. En de fans zijn fantastisch voor me. Tel daarbij op dat we in Volendam bij familie en vrienden gaan wonen en de rekensom is gemaakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!