Frankfurt laat transfer Kostic mislukken door verkeerd mailadres

0
Frankfurt laat transfer Kostic mislukken door verkeerd mailadres

Een opvallende transfersoap in Duitsland. Eintracht Frankfurt heeft de transfer van Filip Kostic naar Lazio bewust laten mislukken.

Frankfurt gaf Lazio namelijk een verkeerd e-mailadres zodat het bod van de Italianen in eerste instantie niet aankwam. Dat onthult transferspecialist Gianluca Di Marzio. De leiding van Frankfurt kon daardoor aan Kostic vertellen dat er geen officieel bod vanuit Rome was.

De zaakwaarnemer van Kostic, Fali Ramadani, kwam echter achter die actie en stuurde een screenshot van de e-mail. Kostic was kwaad op de leiding van Frankfurt. De oud-speler van FC Groningen weigerde op het trainingsveld te verschijnen en ontbrak afgelopen weekend bij de competitiewedstrijd tegen Arminia Bielefeld.

Lazio mailde daarna nog wel een tweede bod naar het goede e-mailadres, maar die bieding werd door Frankfurt resoluut van tafel geveegd. Volgens Igli Tare, de technisch directeur van Lazio, heeft het voorval voor spanningen gezorgd bij alle partijen. Kostic heeft nog een contract tot medio 2023 bij Frankfurt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!