Nijland: "Ajax loopt geen schade op, want FC Twente wint van PSV"

De Eredivisie nadert haar ontknoping en op alle fronten is het nog spannend. Zo strijden Ajax en PSV om de landstitel en voor beide ploegen staat er zaterdag een zware uitwedstrijd op het programma.

Zo moet Ajax zaterdagmiddag op bezoek bij FC Groningen, dat al vijf wedstrijden op rij ongeslagen is. Hans Nijland, oud-directeur van FC Groningen, verwacht dat Ajax kopje onder gaat in het hoge noorden. "Het wordt 3-1 voor FC Groningen", voorspelt hij bij VoetbalTijd.

Nijland heeft echter ook goed nieuws voor Ajax. "Ajax loopt geen schade op, want FC Twente wint van PSV. Het wordt 2-0", aldus Nijland, die bijval krijgt van FC Groningen-verdediger Mike te Wierik. "Ik denk 2-1."

Spelersmakelaar René Wagelaar denkt dat Ajax met 1-3 wint in het Hitachi Stadion. Hij denkt dat de Amsterdammers geen afstand gaan nemen van PSV. "Het wordt 1-2", voorspelt Wagelaar het duel tussen FC Twente en PSV. "PSV is zo goed in vorm en beginnen steeds beter te draaien. Ze zijn compleet, Gakpo is er weer bij. Dus ik denk dat FC Twente net tekort komt."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties