Nijland baalt: ''Wij begrijpen die teleurstelling onder onze supporters''

Algemeen directeur Hans Nijland baalt van het feit dat de wedstrijd tegen FC Utrecht van komende donderdag al vroeg begint. FC Groningen trapt dan al om 18:30 uur af in stadion De Galgenwaard in Utrecht en door het vroege aanvangstijdstip is het voor veel supporters lastig om mee te reizen naar de Domstad.

"In verband met de KNVB-bekerfinale (tussen AZ en Feyenoord, red.) van aankomend weekend is de 32ste speelronde van de Eredivisie een midweekse. Wij reizen hiervoor overmorgen (donderdag, red.) naar Utrecht. De aftrap in Stadion Galgenwaard is al om 18.30 uur. Dit aanvangstijdstip is voor heel veel van onze supporters in verband met bijvoorbeeld het werk te vroeg", vertelt Nijland op de website van FC Groningen.

Nijland snapt dat er supporters teleurgesteld zijn omdat ze het duel niet kunnen bijwonen. "Wij begrijpen die teleurstelling onder onze supporters en vinden het ook jammer dat de ploeg de massale steun, die het in de afgelopen wedstrijden overduidelijk heeft gehad, zal moeten missen", aldus Nijland.

Lees meer:
0 reacties