Nijland spreekt niet van crisis: ''Niemand is belangrijker dan de club''

Volgens Hans Nijland zit FC Groningen niet in een crisis, maar is de huidige situatie wel waardeloos. De directeur wil graag de draad snel oppakken.

Afgelopen zaterdag werden Mimoun Mahi en Oussama Idrissi disciplinair gestraft. "Dat ze de hele week niet mogen trainen en twee belangrijke wedstrijden worden buitengesloten, is een straf. Het is gegaan zoals het is, maar niemand is belangrijker en groter dan de club", aldus Nijland tegen RTV Noord.

FC Groningen staat momenteel op een teleurstellende dertiende plaats. "Crisis is een groot woord, maar ik moet je zeggen dat het een vervelende situatie is. Dit soort zaken erbij rondom spelers, is waardeloos. En of je dat waardeloos noemt of een crisis, beide is wat mij betreft hetzelfde."

Nijland wil de knop snel omzetten. "Gelukkig voetballen wij woensdag alweer uit bij Roda. Een kans om de draad weer op te pakken. Dat zal niet eenvoudig zijn, want de tegenpartij wil ook winnen. Maar we moeten er alles aan doen om de glans weer terug te krijgen die bij FC Groningen hoort."

Lees meer:
0 reacties