Officieel: Danny Buijs aan de slag als hoofdtrainer in België

Danny Buijs
Danny Buijs Foto: © Pro Shots

Danny Buijs wordt de nieuwe hoofdtrainer van KV Mechelen. Dat maakte de club uit België gisteravond op haar eigen kanalen bekend.

"Ik wou na 8 jaar Nederland heel graag een buitenlands avontuur aangaan én wou ook in de buurt van mijn drie kinderen blijven", begint Danny Buijs. "Ik heb met een aantal clubs contact gehad, maar had meteen een goed gevoel hier."

Buijs heeft in België een contract getekend voor onbepaalde tijd. "Hij toonde bij FC Groningen dat hij op lange termijn kan werken. Ons eerste gesprek zat meteen goed. Zijn persoonlijkheid en beleving zullen bij KV Mechelen passen", is de uitleg van sportief directeur Tom Caluwé.

Buijs werd in de zomer van 2018 aangesteld als trainer van FC Groningen. Afgelopen seizoen eindigde hij met Groningen op de twaalfde plek in de Eredivisie. In de seizoenen daarvoor draaide Buijs met zijn club steevast mee in het linkerrijtje.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties