Oosting: "Ik speel het liefst zo dicht mogelijk bij de goal"

FC Groningen heeft zich versterkt met Thijs Oosting. Tegenover het YouTube-kanaal van FC Groningen stelt hij zich voor.

Oosting vertelt tegenover het YouTube-kanaal van FC Groningen wat voor speler hij is. “Ik ben een aanvallend ingestelde speler. Ik heb mijn hele leven voorin gespeeld, zowel op tien, in de spits als op de zijkanten. Ik ben een aanvallende speler met veel diepgang en speel het liefst zo dicht mogelijk bij de goal van de tegenstander. Dus als het daar in de buurt is, vind ik het al gauw goed.”

Ook vertelt de speler wat voor persoon hij is buiten het veld. “Ik hou heel erg van de natuur. Ik ben niet iemand die het bos in gaat om hutten te bouwen, maar ik heb een hond dus ben veel buiten en kom zelf uit Emmen. Dus ik ben veel natuur gewend.

Ook houdt hij niet alleen van de sport voetbal. “Ik vind alles leuk om te kijken dus dit is een mooie zomer voor mij. Ik ben een groot liefhebber van wielrennen. Voor de rest ben ik wel een gezellige jongen, denk ik”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
9/08
FC Groningen
20:00
NAC Breda
za
17/08
RKC Waalwijk
21:00
FC Groningen
zo
25/08
FC Groningen
12:15
AZ
za
31/08
Almere City
16:30
FC Groningen
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand