Oud-speler van FC Groningen tekent voor vier jaar bij LASK Linz

Melayro Bogarde
Melayro Bogarde Foto: © Pro Shots

Voormalig speler van FC Groningen Melayro Bogarde heeft een transfer naar LASK Linz te pakken. De 21-jarige controleur komt over van TSG Hoffenheim en tekent bij de Oostenrijkers een contract voor vier jaar.

Bogarde kwam in het seizoen 2021/2022 uit voor FC Groningen. Hij is erg blij met de transfer. "Ik kijk enorm uit naar de nieuwe uitdaging bij LASK. De club heeft enorm veel moeite voor mij gedaan en mij vanaf het begin een heel goed gevoel gegeven. Ik was ook erg onder de indruk van de club."

Het neefje van voormalig international Winston Bogarde vertrok in 2019 uit Rotterdam naar Hoffenheim. Zijn nieuwe club is ook erg blij. "Melayro is een zeer opwindende aanwinst voor ons. Hij is een veelzijdige jonge speler wiens sterke punten perfect aansluiten bij ons profiel. We zien aanzienlijk veel potentieel in hem. Daarom hebben we ook gekozen voor een langetermijncontract. We zijn ervan overtuigd dat hij een enorme aanwinst kan zijn voor ons team", aldus sportief directeur Radovan Vujanovic.

Lees meer:
0 reacties