Paulos Abraham blij na eindelijk een goal: "Deze ga ik onthouden"

Paulos Abraham
Paulos Abraham Foto: © Orange Pictures

Het was een mooie avond voor Paulos Abraham. De aanvaller scoorde na twee jaar dan eindelijk weer eens voor FC Groningen.

Na afloop gaf de jonge spits toe dat hij erg blij was met zijn goal. "Ja, dit was wel een speciale avond voor mij. De eerste goal in de competitie voor mij sinds lange tijd. Voor de eigen supporters, ook nog. Dat maakte het wel helemaal mooi", vertelt hij aan Het Dagblad van het Noorden.

Abraham weet dat er kritiek op hem is en snapt dat ook wel. "Ja, natuurlijk weet ik ook wel dat er kritiek is. Dat is soms ook terecht, want ik kan beter dan ik heb laten zien, denk ik. Maar het gaat wel steeds beter. Op de trainingen laat ik het wel zien. Waarom het tot nu dan niet lukte? Tja, dat is heel lastig. Ik had denk ik echt zo’n wedstrijd als deze nodig, zo’n wedstrijd waarin het wél lukt."

Abraham weet dat deze wedstrijd er een is die hij niet snel meer zal vergeten. Zeker na zijn goal, vertelde hij. "Ik wist toen: dit is wel een fijne avond, deze ga ik wel onthouden."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties