Pelupessy blikt terug: "Eén van de betere keuzes uit mijn carrière"

Joey Pelupessy is één van de vele spelers die zowel voor FC Twente als rivaal Heracles Almelo in actie kwam. In de zomer van 2014 ging de middenvelder van Enschede naar Almelo.

Bij FC Twente maakte Pelupessy zijn debuut in het profvoetbal. "Dat was heel erg speciaal. Daarna heb ik nog gespeeld in de competitie, de KNVB-beker en zelfs in de Europa League. Dat was voor mij een prachtige ervaring omdat dat je eerste stappen zijn in het betaald voetbal", blikt hij terug bij Heracles TV. Toch vertrok hij weer, vanwege te weinig speelminuten. "Ik wilde vlieguren maken. Ik vond dat ik dat aankon en zo is Heracles met mij in contact gekomen."

Hij ontbond zijn contract bij FC Twente zelf en transfereerde naar Heracles Almelo. "Dat heeft gelukkig goed uitgepakt en ik denk dat het één van de betere keuzes is geweest uit mijn carrière", blikt Pelupessy terug. "Maar het was destijds best wel spannend en ook wel moeilijk om de club te verlaten waar je bent opgegroeid."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties