Pelupessy krijgt lof: "Is een nieuwe speler die zo’n rol kan pakken"

Joey Pelupessy
Joey Pelupessy Foto: © Pro Shots

Mark-Jan Fledderus is erg onder de indruk van Joey Pelupessy en Michael Verrips. De technisch directeur van FC Groningen was op zoek naar spelers die meer stabiliteit kunnen bieden en die heeft hij gevonden in Pelupessy en Verrips.

"Joey Pelupessy is een nieuwe speler die zo’n rol kan pakken, door zijn leeftijd en ervaring", zegt Fledderus tegen Voetbal International. "Michael Verrips kan ook een belangrijke rol spelen en doet dat al nadrukkelijk. Als ik zie hoe hij zich verwoordt binnen de groep, dan zie ik in hem ook absoluut een potentiële leider. Waar we kunnen, proberen we Joey en Michael daarbij te helpen."

"Vorig seizoen stonden jongens als Neraysho Kasanwirjo en Tomás Suslov heel hoog in de hiërarchie. Trainer Frank Wormuth vindt dat zij zich moeten richten op hun eigen spel en ontwikkeling, dat zij er nog helemaal niet aan toe zijn om een groep te leiden. Dat lijkt me ook een logische gedachte, als je kijkt naar hun ervaring en leeftijd", aldus Fledderus.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties