Pepi langer in de Eredivisie? "Hij wil niet terug naar Augsburg"

Ricardo Pepi
Ricardo Pepi Foto: © Pro Shots

Ook komend seizoen zal Luuk de Jong de nummer 1 in de spits zijn bij PSV. Echter is de Eindhovense club volgens clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International wel op zoek naar een concurrent voor De Jong.

In Eindhoven is men tevreden over Fábio Silva, maar waarschijnlijk zien we hem niet meer terug het shirt van PSV. "Fábio Silva wil graag blijven, maar dat wordt lastig", meent Timmer. "Stewart heeft al aangegeven dat huren geen voorkeur heeft, omdat PSV waarde op het veld voor zichzelf moet creëren. En om de nek van Silva hangt een te duur prijskaartje om hem over te kunnen nemen."

Wie wel een realistischer optie lijkt is Ricardo Pepi, die dit seizoen indruk maakt in het noorden van het land. "Pepi geldt als één van de mogelijke kandidaten die de concurrentiestrijd met De Jong aan moeten gaan. De twintigjarige spits scoorde twaalf keer voor het gedegradeerde FC Groningen, dat hem huurt van FC Augsburg. De Amerikaan wil echter niet terug naar de club uit Duitsland. Ook Feyenoord denkt aan Pepi, maar vooralsnog is hij te duur", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties