Mooie goal Ricardo Pepi helpt Verenigde Staten aan overwinning

Groningen zal met een glimlach hebben gekeken naar de prestaties van Ricardo Pepi. De spits heeft zich in de nacht van maandag op dinsdag wederom van zijn beste kant laten zien tijdens deze interlandperiode. De Groningenspits scoorde de enige goal in de wedstrijd tegen El Salvador. Ondertussen speelde Taylor Booth zijn tweede interland.

Pepi begon op de bank en mocht na een halfuur zijn opwachting maken. De spits had vervolgens niet lang nodig. Binnen twee minuten was het raak. Na een steekbal van Weston McKennie bleef de van Augsburg gehuurde spits kalm en rondde hij keurig af. Het bleek de enige treffer van de wedstrijd, waardoor Pepi matchwinner werd.In vier dagen scoort de spits van FC Groningen dus drie keer voor zijn nationale ploeg. Hij brengt daarmee zijn aantal naar vijf goals in vijftien interlands.

FC Utrecht-middenvelder Booth speelde eveneens zijn tweede wedstrijd voor team USA. Net als in de wedstrijd tegen Grenada viel de middenvelder in, die daardoor terug kan kijken op een geslaagde interlandperiode. Naast zijn debuut voegde de middenvelder meteen een tweede interland toe aan zijn palmares.

Lees meer:
0 reacties