Phillip Cocu op zijn hoede: "Wij mogen geen FC Groningen worden"

Phillip Cocu
Phillip Cocu Foto: © Pro Shots

Phillip Cocu neemt het woensdagavond met Vitesse op tegen FC Twente. De coach is de gebeten hond, nadat er al viermaal op rij verloren werd.

Zo lijkt Vitesse op het FC Groningen van vorig jaar. "Wie een degradatie van Groningen had voorspeld, was uitgelachen. En zo zijn er meer voorbeelden de laatste jaren. Heracles, PEC, ADO Den Haag, Willem II, Twente ooit. Wij mogen geen Groningen worden", vertelt hij bij Voetbal International.

De wedstrijd met FC Twente is dan ook belangrijk. "Er is altijd druk, ik voel altijd druk. Tegen Sparta probeerden we het al met twee spitsen centraal en een 10 daarachter. Dat vraagt ook weer wat anders op andere posities. Woensdag is Twente alweer, het is kort dag, maar we gaan wel bekijken of het anders kan en moet."

De duels met Twente en NEC zijn belangrijk. "Vergeet niet dat er organisatorisch weer rust is, verschillende dossiers zijn afgevinkt en met een interim-directeur is de continuïteit voor de korte termijn gewaarborgd", besluit hij.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties