Poldervaart hint op vertrek na 'pijnlijk' duel: "Ben geen klein kind"

Adrie Poldervaart
Adrie Poldervaart Foto: © Pro Shots

Adrie Poldervaart heeft het nog niet op de rit bij De Graafschap. De voormalig assistent-trainer van Groningen werd deze zomer aangesteld bij de ambitieuze Superboeren, maar de club staat nu achttiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Vrijdagavond werd met 1-2 verloren van Almere City. Supporters floten de spelers massaal uit, zwaaiden met witte zakdoekjes en zongen 'schaam je kapot'. "Dat is hartstikke logisch. Ik mag dan als trainer een passant zijn, maar dit doet mij ook pijn. Ik schaam me verrot als ik voor die supporters sta. Dit is een enorme teleurstelling", vertelt hij bij ESPN.

"Het is gewoon een dramatische start, de mensen hebben groot gelijk dat ze teleurgesteld zijn. Zodra het niet loopt, ligt het aan de hoofdtrainer. Bij de hoofdtrainer ligt altijd de fout. Ik ben geen klein kind, als dat de oplossing is...", doelt hij voorzichtig op een vroegtijdig vertrek. "Maar ik moet wel zeggen dat hier de laatste jaren echt heel veel is gebeurd. Dan moet je bedenken: zijn al die coaches dan niet capabel genoeg geweest?"

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties