Postema feest erop los met FC Groningen: "Maar dat mag ook wel"

Romano Postema
Romano Postema Foto: © Pro Shots

Romano Postema heeft ontzettend genoten van de promotie van FC Groningen. Direct na de zege op Roda JC was er al een 'groot gekkenhuis' op het veld.

"Daar waren we ook nog niet zo snel van af. Toen we eenmaal omgekleed waren was het al een uur of één, toen zijn we boven nog wat gaan drinken met sponsoren en supporters", blikt Postema in Voetbal International terug op het feest. "Daarna de stad in, waar we wel helemaal los zijn gegaan. Er liepen alleen maar mensen met Groningen-shirtjes rond. Dat was echt waanzinnig mooi om te zien."

Het feest ging tot de vroege uurtjes door. "Zaterdag eerst even de roes uitgeslapen, daarna gingen we met elkaar uit eten. Daar neem je natuurlijk ook weer wat drankjes bij en vervolgens weer de stad in. Zondag: eerst de huldiging in het stadion, daarna weer de stad in. Ja, we hebben het wel goed gevierd, geloof ik. Maar dat mag ook wel", vindt Postema.

De selectie ging vervolgens richting Ibiza, waar logischerwijs ook goed gefeest werd. De aanvaller gaat vervolgens zelf ook nog even op vakantie. Daarbij zal hij zeker nog eens denken aan die vrijdagavond tegen Roda JC, Vooral de pitch invasion blijft hem bij. "Dat was gewoon een geweldig moment, iets wat je altijd zal bijblijven. We hebben het gewoon geflikt, met zijn allen. Ik ben ontzettend blij dat we komend seizoen met Groningen weer in de Eredivisie mogen spelen."

Lees meer:
0 reacties