Postema zet ploeg op scherp: "Anders lachen ze ons alsnog uit"

Romano Postema en Mats Wieffer
Romano Postema en Mats Wieffer Foto: © Pro Shots

Romano Postema heeft alle vertrouwen in een goede afloop in de wedstrijd tegen Roda JC. Dat vertelt hij in de podcast De Eerste de Beste van FC Afkicken.

Voor Postema is er nog een ander aspect dat meespeelt in de wedstrijd tegen de Limburgers. De spits werd verhuurd aan Roda JC en kwam daar niet uit de verf. Ook bij de supporters was hij daardoor niet geliefd. Hij is dan ook gebrand op een goed resultaat tegen de Limburgers.

De spits geeft dan ook aan dat het voelt als payback-time. “Ja, dat kan je wel zeggen. Voor mij is het gewoon een speciale wedstrijd. Als ik een club mocht kiezen om die laatste wedstrijd tegen te spelen, dan zou ik ook Roda kiezen.”

Afgelopen vrijdag dacht Roda JC dat ze gepromoveerd waren, maar dat was niet het geval omdat Thom van Bergen in de blessuretijd de gelijkmaker bij Telstar maakte. Later dacht de stadionspeaker dat Telstar opnieuw op voorsprong kwam, wat promotie voor Roda JC betekende. Deze informatie was echter onjuist.

Postema geeft aan dat ze daar op de terugreis wel om konden lachen. “Ja. Toen we onze telefoons openden op de terugweg vrijdag, kon je er niet omheen. Ik kon er wel om lachen, ja. Ik speel nu voor Groningen en dus moet Groningen promoveren. Het is nu alleen wel de taak om het vrijdag af te maken, want anders lachen ze ons alsnog uit”, besluit de spits.

Lees meer:
0 reacties