'Prijskaartje Ricardo Pepi bekend: FC Groningen-spits goud waard'

Ricardo Pepi in duel met Armando Obispo
Ricardo Pepi in duel met Armando Obispo Foto: © Pro Shots

Onlangs werd bekend dat PSV en Feyenoord allebei achter de diensten van FC Groningen-spits Ricardo Pepi aanzitten. Gezien zijn prijskaartje lijkt een transfer op voorhand echter een lastig geval.

Ricardo Pepi is eigenlijk de enige speler dit seizoen die zich enigszins onttrekt aan de malaise bij FC Groningen. De Trots van het Noorden staat er dramatisch voor, spits Pepi overleg echter prima statistieken. In 24 wedstrijden scoorde hij 11 keer en gaf hij 3 assists. Genoeg om de interesse te wekken van de vaderlandse top. Een transfer lijkt echter een moeilijk verhaal te worden.

De club waar Groningen Pepi van huurt, FC Augsburg, schijnt namelijk zijn volledige aankoopwaarde terug te willen, meldt Bild. Dat zou betekenen dat de Duitsers minimaal 16 miljoen euro willen zien, aangezien zij zelf dat bedrag aftikten aan FC Dalles in de winter van 2022. Zelf ligt Pepi op ramkoers met Augsburg en wil hij niet terugkeren, zo vertelde hij onlangs tegen VI. "Voor mij is het duidelijk: ik wil niet terug naar Augsburg. Dat heb ik de club ook al laten weten. Er zijn me dingen voorgespiegeld en beloofd die niet waargemaakt zijn." Overigens schijnt ook Crystal Palace geïnteresseerd te zijn.

Lees meer:
0 reacties