Programma voorbereiding FC Groningen bekend gemaakt door club

Dick Lukkien
Dick Lukkien Foto: © Pro Shots

FC Groningen speelt op woensdag 3 juli de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Norg wordt dan gespeeld tegen GOMOS, zo maakt de club bekend op haar officiële website.

De eerste groepstraining van 2024/2025 op zaterdag 29 juni is zoals te doen gebruikelijk openbaar en gratis te bezoeken voor FC-supporters. De training start om 14.00 uur met de presentatie van de selectie, waarna hoofdtrainer Dick Lukkien de eerste groepssessie van het nieuwe seizoen zal leiden. De eerste oefenwedstrijd van de eerste selectie staat op woensdag 3 juli op het programma. FC Groningen treedt dan in Norg aan tegen GOMOS. De aanvang is 19.30 uur. Zaterdag 6 juli trapt de Trots van het Noorden om 14.00 uur in Blijham af tegen ASVB.

Kaartverkoop voor beide bovengenoemde oefenduels in de regio verloopt via de organiserende amateurverenigingen. Kaarten kosten € 10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen. Beide wedstrijden worden georganiseerd onder voorbehoud van een nog door de lokale overheid te verstrekken vergunning.

Lees meer:
0 reacties