'Ramselaar wordt genoemd om noodlijdend Groningen te versterken'

Bart Ramselaar
Bart Ramselaar Foto: © Pro Shots

FC Groningen beleeft op dit moment zware tijden. In de competitie dreigt degradatie en deze week werd in de landelijke beker verloren van amateurs. De Groningers oriënteren zich op versterkingen, en daarbij is ook de naam Bart Ramselaar gevallen.

John de Jonge, voorzitter van de supportersvereniging luidt dan ook de noodklok, zo meldt de NOS. "Wat ons betreft is het niet eens meer vijf voor twaalf, het is eigenlijk al één minuut over twaalf. Ik kijk weleens jaloers naar bijvoorbeeld NEC, dat Lasse Schöne heeft gehaald. Onze routiniers zijn Mike te Wierik en Joey Pelupessy, dat zijn geen spelers die op een heel hoog niveau hebben gespeeld."

Over wat er moet gebeuren is hij duidelijk: "We hebben ervaren spelers nodig die er direct staan, want de nood is hoog", zegt de voorzitter van de supportersverenging. "Dan denk ik aan spelers die gehuurd kunnen worden van clubs als Ajax, Feyenoord, PSV, AZ en FC Utrecht. Iemand als Bart Ramselaar zou een directe versterking zijn", besluit De Jonge.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties