Reacties op FC Groningen-speelschema: "Heb er weinig zin in"

Fans van FC Groningen
Fans van FC Groningen Foto: © Pro Shots

Onlangs is het speelschema van de Keuken Kampioen Divisie bekend gemaakt. Niet alle FC Groningen-fans hebben zin om hun ploeg in een lagere competitie te aanschouwen.

Bij Boerenmacht waren de reacties van de groen-witten gemengd. "Erg voor de supporters dat we deze vernedering moeten onder gaan. Zeer beschamend dat we dit moeten meemaken. Heb weinig zin in de wedstrijden. Hopelijk pakt Lukkien gelijk de conditie achterstand aan bij de spelers en gaan ze als prof leven voor hun contract", geeft er een aan.

Dit sentiment wordt ook door een andere supporter gedeeld. "Het was toch even een paar keer slikken de naam van FC Groningen niet terug te zien in het programma van de Eredivisie." Toch is niet iedereen even pessimistisch. "Ik kijk er in ieder geval nu al weer naar uit. Lekker op de vrijdagavond tijdens borrelen wedstrijden van de FC kijken, vier extra wedstrijden, extra kans op 'geluksmomentjes' d.m.v. periodetitels etc.. Ik zal bij een overwinning dan ook niks minder hard juichen en het vieren als bij een overwinning in de eredivisie (waar dat komend jaar hopelijk een stuk vaker kan!). Eerste vier wedstrijden 2x een "jong"-ploeg, Willem 2 thuis op een zondagmiddag 14:30 uur en daarna TOP Oss. In mijn ogen behoren dat gewoon 12 punten te zijn, zo niet, dan zal er al snel weer kritiek volgen (ook van mij)."

FC Groningen neemt het in de eerste wedstrijd thuis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd gaat om 20:00 uur van start.

Lees meer:
0 reacties