Robben gepolst voor terugkeer FC Groningen: "Hij moet zelf willen"

Robben afscheid
Robben afscheid Foto: © Pro Shots

Hans Nijland hoopt dat Arjen Robben snel een functie bij FC Groningen gaat vervullen. De oud-directeur van de Groningers probeerde in het verleden de voormalig Oranje-international ook al bij de club te betrekken.

"Wat zou er nou mooier zijn, het is een kind van de club", stelt Nijland bij Goedemorgen Eredivisie over een terugkeer van Robben bij De Trots van het Noorden. "Hij hield altijd contact met de club, en ik ging zelf ook regelmatig bij hem langs in München. Ook ik heb diverse pogingen gedaan om hem te betrekken bij de club, maar dat moet hij wel zelf willen."

Volgens Nijland blijft Robben voorlopig liever in de luwte. "Ik moet je eerlijk zeggen: na een carrière die hij heeft gehad, begrijp ik dat ook wel. Om nou te zeggen: Robben zou de redding van de club zijn, dat gaat te ver. Het zou wel schitterend zijn, en een hele belangrijke stap voorwaarts."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties