Robben keert terug bij Groningen: "Een soort ontdekkingsfase"

Arjen Robben
Arjen Robben Foto: © Pro Shots

Arjen Robben keert terug bij FC Groningen in een nieuwe rol. De Trots van het Noorden maakt bekend dat de 96-voudig international stage gaat lopen binnen de jeugdopleiding.

Robben gaat twee dagen in de week meelopen, met de nadruk op het O18-team. Daarnaast zal hij incidenteel aansluiten bij andere teams. "Daarnaast moet ik ook de cursus doen, dus dan zijn de dagen ook ingepland", vertelt de oud-voetballer.

"Ik noem het voor mezelf nog een soort van ontdekkingsfase", vervolgt Robben. "Ik wil me nog niet vastpinnen door te zeggen: 'Dit is het!' Ik wil vooral ontdekken en kijken of ik dit over een jaar nog steeds heel leuk vind en of het bij me past. Je kunt lang op hoog niveau hebben gevoetbald, maar een trainersrol moet wel bij je passen", besluit hij.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties