Ron Jans voerde gesprekken met FC Emmen: "Streep door de naam"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans wordt in de wandelgangen genoemd als nieuwe trainer van FC Emmen. De huidige trainer van FC Twente zou hoog op het verlanglijstje van de Drentse club staan.

Dit meldt clubwatcher Jonathan Ploeg van Dagblad van het Noorden. "Er gingen nogal wat geruchten de ronde", aldus Ploeg. "Ik heb Ron naar aanleiding daarvan even opgebeld. Hij ontkende. Ik vroeg of hij gesprekken voerde met Emmen om Lukkien op te volgen of een andere positie binnen de club in te kleden. Dat was niet aan de orde, zei hij. Daarna hebben wij bij de club gecheckt en die zeggen dat er wél oriënterende gesprekken zijn gevoerd."

Jans heeft aangegeven het rustiger aan te willen doen. "Het is dus te hopen dat de trainer die komt in oktober wordt ontslagen en dan stapt hij in. Dat is een beetje het idee", zegt presentator Thijs de Jong. Ploeg vult aan: “Niets is zo veranderlijk als de voetbalwereld, maar er kan met potlood een streep door de naam van Jans worden gezet. Houd wel een gummetje bij de hand.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties