Ron Jans gelinkt aan FC Utrecht: "Zou het publiek willen zien"

Een slechtere start van het seizoen voor FC Utrecht was bijna onmogelijk. Na drie wedstrijden zijn ze nog altijd niet van de akelige nul punten af. Trainer Michael Silberbauer wordt ongetwijfeld benauwd, want bij Studio Voetbal is al besproken wie hem kan vervangen.

Ibrahim Afellay heeft een duidelijke voorkeur voor voormalig FC Groningen-trainer Ron Jans in combinatie met de oud-technisch directeur van FC Twente. "Ik zou jou heel erg graag bij FC Utrecht willen zien samen met Jan Streuer. Ik denk dat jullie echt wat teweeg kunnen brengen daar."

Jans weet niet gelijk wat hij hierop moet zeggen. "Het is daar een beetje onrustig. Ik vind het altijd zo lastig, want ik vind dat clubs geduld moeten hebben met trainers en ze niet zomaar aan de kant moeten zetten. Je krijgt wel dingen mee, maar ik geniet zo van mijn sabbatical. Ik heb al gezegd dat ik nog niet klaar ben als trainer, maar ik heb niet het gevoel dat ik er eind augustus klaar voor ben."

Analist Arno Vermeulen sluit zich aan bij Afellay, maar pleit ook voor een andere bekende trainer. "Ik denk dat het publiek in Utrecht Ron Jans wel zou willen zien. Dick Advocaat vinden ze nog steeds een van de beste trainers die ze ooit gehad hebben. Ik denk dat de situatie van Silberbauer onhoudbaar is. Op een gegeven moment pikken ze het niet meer in Utrecht."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties