SAMENVATTING | FC Groningen verliest nipt van ADO Den Haag

FC Groningen heeft vrijdagavond niet kunnen winnen van ADO Den Haag. In de Groningse Euroborg werd het 0-1 voor de bezoekers.

De eerste kans van de Hagenezen was meteen raak. Spits Henk Veerman stiftte de bal subtiel over Michael Verrips, waardoor de ploeg van Dick Lukkien na een kwartier al in de achtervolging moest. Grote kansen waren voor beide ploegen schaars, maar FC Groningen had het meeste van de bal. Toch lukte het niet om de vroege achterstand te herstellen en dus wist FC Groningen voor de derde keer dit seizoen niet te winnen.

Het gat met koploper Roda JC bedraagt na vijf wedstrijden al acht punten. De Trots van het Noorden heeft wel een duel minder gespeeld dan de Limburgers.

FC Groningen 0-1 ADO Den Haag

0-1 16' Veerman

Opstelling FC Groningen: Verrips, Rente (72' Turay), Balker, Peersman, Määttä (90+3' Lien), Emeran (72' Schreuders), Hove, Bacuna, Abraham (46' Irandust), Van Veen, Valente (85' Van Bergen)

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties