Schreuder genoemd bij FC Utrecht: "Meer potentie dan bij Groningen"

Henk Fraser is opgestapt bij FC Utrecht. Daardoor wordt er momenteel volop gespeculeerd over zijn opvolging.

Bij WK Praat wordt de naam van Giovanni van Bronckhorst genoemd. "Die is natuurlijk kort geleden ontslagen (bij Rangers, red.)...", zegt presentator Jan Joost van Gangelen, die vervolgens ook de namen van Jaap Stam en Frank de Boer laat vallen.

"Maar Vitesse is voor Phillip Cocu ook een soort reddingsboei gebleken. Utrecht kan ook een reddingsboei zijn voor een grote naam. Jaap Stam bijvoorbeeld, Frank de Boer ligt wat gevoelig in Utrecht denk ik", aldus de presentator. Kees Kwakman denkt dat FC Utrecht er goed aan doet om te bellen naar Dick Schreuder.

"Ik denk dat Dick Schreuder zijn telefoon weer klaar kan leggen. Die is al vier keer gebeld door een club, waarschijnlijk nu weer", zegt de voormalig voetballer over de broer van Ajax-trainer Alfred Schreuder. Kwakman vindt dat eigenaar Frans van Seumeren snel moet schakelen door Schreuder te benaderen.

"Dan zijn de supporters van PEC Zwolle natuurlijk weer boos, want dan gaat hij weer in gesprek, maar bij Utrecht ligt meer potentie dan bij Groningen. Die club kan nog wel groeien. De randvoorwaarden zijn daar heel erg goed. Bij Groningen ook wel trouwens, maar bij Utrecht is net iets meer mogelijk. Ik weet alleen niet of Schreuder dat ziet zitten, die wordt zelf natuurlijk ook weer in een lastig parket gebracht", aldus Kwakman.

Lees meer:
0 reacties