"Spelen tegen MVV, ADO en Telstar een schitterend vooruitzicht"

Supporters van FC Groningen
Supporters van FC Groningen Foto: © Pro Shots

Dat FC Groningen gaat degraderen lijkt een zekerheid. Supporters Piet van Dijken en Willem Groeneveld hebben het al lang en breed geaccepteerd. In de podcast Radio Milko kijken zij alvast graag vooruit naar volgend seizoen.

Groeneveld is heel duidelijk. Van hem mag het seizoen zo snel mogelijk afgelopen zijn. "De afgelopen vijf, zes jaar zijn niet leuk geweest. Er was veel chagrijn en er waren weinig juichmomenten. De kans is best groot dat je in het komende seizoen meer doelpunten maakt dan in de afgelopen vier jaren bij elkaar. Daar heb ik zin in. Lekker richting de tachtig of negentig goals. We gaan veel winnen en eindelijk weer eens vrolijk naar huis."

Van Dijken verheugt zich stiekem ook al op clashes tegen clubs als MVV, Telstar, ADO Den Haag en Roda JC. "Dat is een schitterend vooruitzicht." Bang voor een lange zwerftocht in de krochten van de Keuken Kampioen Divisie zijn de heren niet. "Bij veel clubs die degraderen zijn er financiële problemen en rommelt het organisatorisch. Dat is bij FC Groningen niet het geval. Die club degradeert met een zak geld. Met de aanstelling van Henk Veldmate en Dick Lukkien zitten er bovendien twee personen die een team kunnen samenstellen dat geschikt is om binnen een jaar terug te keren in de eredivisie", zegt Groeneveld.

Het volgend seizoen moet het positivisme binnen de club weer doen terugkeren door middel van een onvergetelijk seizoen met promotie als resultaat. "We moeten ervoor zorgen dat we er over een paar jaar op terugkijken en dan met z'n allen zeggen: ach, dat was nait zo gek."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties