Steijn: "FC Groningen vanaf de eerste minuut aan het tijdrekken"

Maurice Steijn
Maurice Steijn Foto: © Pro Shots

Sparta Rotterdam kent een prima seizoensstart met een zevende plek in de Eredivisie. De ploeg van trainer Maurice Steijn won afgelopen weekend met 2-1 van FC Groningen, dat vooral de boel dicht wilde houden.

"Het zegt inderdaad wel iets over waar we staan als Sparta-zijnde", zegt Steijn in het Algemeen Dagblad. "Dat een club met het budget en de ambities van FC Groningen hiernaartoe komt en eigenlijk vanaf de eerste minuut aan het tijdrekken is om er een punt uit te slepen. Dat geeft wel aan hoe wij erin zitten. Er was maar één ploeg die wilde winnen en dat waren wij."

Sparta Rotterdam verloor van AZ, Ajax en Feyenoord, maar compenseerde dat met zeges op Go Ahead Eagles, Volendam en FC Groningen en een puntje uit bij SC Heerenveen. "We moeten waken voor euforie, maar ik denk dat we heel ver zijn, als je tien punten hebt en al drie topploegen hebt gehad. En we hebben laten zien dat we ons kunnen meten met ploegen als Heerenveen en Groningen. Maar, het moet allemaal wel kloppen, want anders kunnen we ook heel kwetsbaar zijn", aldus Steijn.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties