Strand Larsen wil stap maken: "We spelen geen Champions League"

Jørgen Strand Larsen
Jørgen Strand Larsen Foto: © Pro Shots

FC Groningen verloor zondag met ruime cijfers op bezoek bij Ajax en Jorgen Strand Larsen toonde zich na afloop kritisch over zijn werkgever. De Noorse centrumspits baalt dat de 'Trots van het Noordprijs' de hoofdprijs voor hem vraagt.

"Er is interesse van een aantal clubs. Ik ben een beetje teleurgesteld in hoe de club met de situatie omgaat", sprak hij bij ESPN. "Er zijn serieuze biedingen en als het kleine biedingen waren zou ik hier niet teleurgesteld staan. Voor iedere speler van 22 die graag de volgende stap wil zetten is het teleurstellend om te zien dat Groningen alles afwijst en nergens voor openstaat. Dat is teleurstellend", aldus Strand Larsen.

"Ik hou van Groningen en zou best willen blijven, maar we spelen geen Champions League, in een topvijf-competitie of in Engeland. Vroeg of laat wil ik een stap maken", vervolgt de lange aanvaller. "Het heeft niets te maken met de supporters of dat ik hier niet wil blijven, maar over mijn toekomst. Op dit moment ben ik een beetje teleurgesteld in de club", geeft Strand Larsen toe.

"Toen ik naar de club kwam had ik als doel om zoveel mogelijk uit mezelf te halen", blikt hij terug. "Nu er serieuze biedingen op tafel liggen, vind ik dat de club de situatie beter moet aanpakken. Ook voor mijn carrière. Het gaat niet per se om vertrekken, maar om respect richting mij", besluit Strand Larsen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand