Suslov weer uit de selectie gezet: "We hebben geen moord begaan"

Tomas Suslov
Tomas Suslov Foto: © Pro Shots

Dick Lukkien heeft Tomas Suslov en Liam van Gelderen per direct uit de selectie van FC Groningen gezet. De reden van de verbanning is 'ongehoorzaamheid', volgens Lukkien.

"Ik heb eerder ook al gezegd dat ik volgens bepaalde afspraken werk", zegt de trainer van FC Groningen tegen RTV Noord. "Die afspraken hebben zowel Suslov als Van Gelderen geschonden. Over de inhoud wil ik verder niets kwijt, maar afspraken moeten worden nagekomen. Niks meer en niks minder. We zijn met iets bezig als team en je moet elkaar kunnen vertrouwen."

Suslov heeft gereageerd op zijn verbanning in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Nu komt het over alsof wij iets heel ergs hebben gedaan. Het enige dat er is gebeurd is dat wij de verplichte loopjes na de wedstrijd tegen Willem II niet hebben uitgevoerd."

De middenvelder vervolgt: "Begrijp me niet verkeerd, wij beseffen heel goed dat het niet professioneel van ons was dat we ons niet aan die afspraak hebben gehouden, maar we waren een beetje emotioneel en gefrustreerd door de omstandigheden. Ik praat het daarmee niet goed, zeker niet omdat ik dit seizoen al eerder problemen heb gehad, maar het is minder erg dan menigeen denkt."

"We hebben geen moord begaan en zijn ook niet dronken aangetroffen in de stad of zoiets. We hebben alleen die loopjes niet gedaan. Nogmaals, ik ben er niet trots op en het is ook niet goed te praten, want we moeten gewoon onze job doen bij de club. Maar ik wil wel duidelijk maken dat er niet meer achter zit dan dit", aldus Suslov.

Lees meer:
0 reacties