Tadic baalt van FC Groningen-fans: "Ze hebben aan mij verdiend"

Dusan Tadic werd zaterdag uitgefloten door de supporters van zijn oude club FC Groningen. De aanvaller van Ajax vindt dat jammer, omdat hij nog wel een goed gevoel heeft bij de Trots van het Noorden.

"Het was niet goed van de Groningen-fans... Ik heb daar een geweldige tijd gehad. Ik heb altijd gezegd dat Ajax mijn droomclub is, maar Groningen en FC Twente zitten ook in mijn hart", vertelt de aanvoerder van de koploper in gesprek met ESPN.

Tadic snapt niet waarom de supporters zo tegen hem doen. "Ze hebben aan mij verdiend. Ik heb een leuke tijd gehad, ik heb de supporters veel plezier gegeven en we hadden hele goede resultaten. Ik juich ook nooit tegen Groningen, echt nooit. Niet toen ik voor FC Twente speelde en ook niet nu ik bij Ajax voetbal. Ik denk niet dat ik dit verdiend heb, ik ben heel erg teleurgesteld."

Dusan Tadic daagt de fans van FC Groningen uit
Dusan Tadic daagt de fans van FC Groningen uit Foto: © Pro Shots

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties