Tadic en Ajax per direct uit elkaar: "Dit is het goede moment"

Dusan Tadic tegen SC Heerenveen
Dusan Tadic tegen SC Heerenveen Foto: © Orange Pictures

Dusan Tadic en Ajax gaan per direct uit elkaar. De club willigt de wens van de aanvoerder om zijn contract te ontbinden in. Zo vertrekt de oud-speler van FC Groningen uit Amsterdam.

Op de clubsite van Ajax laat Tadic weten dat dit het beste moment is om te vertrekken. "Het besluit om de club te verlaten is een hele lastige geweest", benadrukt hij. "Ik denk echter dat dit het goede moment is, ik heb het gevoel dat het niet alleen voor mij maar ook het beste voor de club is om een nieuwe start te maken."

Hij kijkt terug op succesvolle en geweldige jaren. "Ik wil alle fans dan ook enorm bedanken voor de fantastische tijd die ik hier heb gehad. Wat mij betreft is dit overigens geen definitief afscheid, ik blijf voor altijd Ajacied en hoop in de nabije toekomst in Amsterdam terug te keren in een andere rol, als trainer."

Technisch directeur Sven Mislintat spreekt van een aderlating voor de club. "Wij hadden hem graag voor de club behouden maar respecteren zijn wens en gunnen hem het allerbeste bij het vervolg van zijn carrière", laat hij weten. "Ajax heeft eerder met hem contact gehad over een vervolg van zijn carrière met betrekking tot het trainersvak, we hebben hem laten weten dat de deur wat dat betreft zeker voor hem open blijft staan."

Lees meer:
0 reacties