Te Wierik baalt flink: "We moeten ons de ogen uit de kop schamen"

Spakenburg juicht na een doelpunt, Groningen treurt
Spakenburg juicht na een doelpunt, Groningen treurt Foto: © Pro Shots

Mike te Wierik is na de nederlaag tegen de amateurs van Spakenburg in alle staten. FC Groningen speelde een belabberde wedstrijd en ging met 2-3 ten onder in eigen huis.

De 30-jarige verdediger wist nauwelijks woorden te vinden voor de nederlaag van zijn ploeg tegen Spakenburg. Volgens hem moet iedereen maar eens heel goed in de spiegel kijken, zo vertelt hij bij RTV Noord.

"Ik ben er echt een beetje stil van. Het is echt schandalig", vertelt hij. "Als je eerst van Excelsior verliest en nu thuis van Spakenburg, dan doen we heel veel dingen niet goed met elkaar. Ik vind dat we onze trainer en fans in de steek hebben gelaten. We moeten onze ogen uit onze kop schamen, deze komt keihard aan. Zo heb ik nog nooit verloren. Hoe ik in slaap ga komen weet ik niet, ik ben hier stil van", besluit hij.

De nummer zeven van de Tweede Divisie scoorde drie keer, gaf de voorsprong in de slotfase nog bijna weg, maar hield stand: 2-3 winst tegen de ploeg uit de Eredivisie, een ware stunt.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties