Te Wierik blikt terug op FC Utrecht: "Die bal moest er wel in"

Mike te Wierik baalt van de nederlaag tegen FC Utrecht
Mike te Wierik baalt van de nederlaag tegen FC Utrecht Foto: © Orange Pictures

FC Groningen verloor zondagmiddag de wedstrijd in Utrecht met 2-1. De Trots van het Noorden kwam voor rust op voorsprong, maar incasseerde na rust twee doelpunten. Verdediger Mike te Wierik kreeg nog een levensgrote kans, maar vergat de bal in het doel te werken.

"Die bal moest er wel in", zo vertelt Te Wierik in gesprek met Wegdam Nieuws. "Ik schoot hem tegendraads maar de keeper pakte hem nog net. De grensrechter vlagde wel voor buitenspel dus geen idee of hij geteld had."

Te Wierik blikt ook nog op het gehele duel terug. "De eerste helft waren wij de betere partij, FC Utrecht de tweede helft. Denk wel dat er een puntje had ingezeten maar helaas lukt het niet", zo besluit Te Wierik. FC Groningen neemt het zondag op tegen Fortuna Sittard.