Te Wierik helpt nieuwe club onbedoeld: ''Groningen is voor later''

Waarschijnlijk onbedoeld hielp Mike te Wierik met zijn uitglijder in de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Feyenoord (3-1 voor de Rotterdammers) FC Groningen aan de play-offs voor Europees voetbal. Te Wierik speelt na de zomerstop voor FC Groningen, zo werd eerder bekend.

Al binnen een kwartier keek Heracles Almelo tegen een 2-0 achterstand aan. "Dan weet je dat de kans klein is dat je nog wat kan doen", aldus Te Wierik in gesprek met TC/Tubantia. "Dit is pijnlijk. Ik kon er niets aan doen, maar het zit wel in je hoofd." Dat FC Groningen mede dankzij zijn uitglijder deel mag nemen aan de play-offs, deed hem weinig. "Groningen is voor later."

Te Wierik heeft weinig meegekregen van het titelfeest van Feyenoord. "Ik heb niet genoten, daar ben ik te veel voetballer voor. Ik had mijn periode bij Heracles anders willen eindigen, maar wie weet kom ik nog terug. Zeg nooit nooit. Mijn medespelers zeiden dat ik zoveel mooie momenten heb gehad hier, dat niet alleen vandaag moet blijven hangen. Dat is natuurlijk ook zo, maar op dit moment voel ik me leeg."

Lees meer:
0 reacties