Te Wierik houdt hoop: "Dan kun je ook in een flow terechtkomen"

Mike te Wierik tegen FC Twente
Mike te Wierik tegen FC Twente Foto: © Orange Pictures

Mike te Wierik neemt het dit weekend op tegen FC Twente. De Tukker weet dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden. Waar de ploeg uit Enschede bovenin meedraait, staat zijn club momenteel vijftiende.

"Wij balen enorm en zijn zelf ook niet tevreden, een 15de plaats kan niet met Groningen", aldus de verdediger in gesprek met TC Tubantia. "Ik vind het heel knap wat Ron Jans en FC Twente doen. Jans is een heel leuke man, waar ik nog steeds contact mee heb. Met FC Twente zondag en PSV de week erop hebben we geen gemakkelijk programma, maar als je wel punten pakt, kun je ook zo in een flow terechtkomen."

Het doel is om zondag niet met lege handen terug te gaan naar Groningen. "Het is altijd mooi om daar te spelen", doelt Te Wierik op de Grolsch Veste. "Het zit er vol en de sfeer is top. Zondag zitten er veel familieleden en vrienden op de tribune, en ja, de meesten zijn voor FC Twente."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties