Te Wierik leeft mee met FC Groningen: "Zo'n mooie en grote club..."

Mike te Wierik treurt
Mike te Wierik treurt Foto: © Pro Shots

Mike te Wierik kwam in twee periodes tot 145 competitieduels voor FC Groningen. Toch moest hij afgelopen winter het veld ruimen, hij vertrok naar FC Emmen.

De verdediger uit Hengevelde volgt zijn oude club nog op de voet en baalt dan ook dat zijn oude werkgever afgelopen weekend officieel degradeerde. Hoewel het al even in de lucht hing, ging Te Wierik tegenover Wegdamnieuws in op de degradatie. "Dat is natuurlijk heel vervelend voor heel veel mensen, zo’n grote en mooie club dat doet bij heel veel mensen heel zeer. Ik had gehoopt dat we er allebei in konden blijven maar helaas", vertelt Te Wierik.

FC Groningen voerde in de winterstop diverse wissels door en de op het tweede plan geraakte Te Wierik liet zijn contract ontbinden. Hij vecht met FC Emmen nog altijd om lijfsbehoud.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties