Te Wierik verklapt: "We hebben wel even met FC Twente gesproken"

Mike te Wierik maakte ruim een jaar geleden de overstap van Derby County naar FC Groningen. De 29-jarige verdediger uit Hengevelde werd vorig seizoen in de winterstop ook begeerd door FC Twente.

"We hebben wel even met FC Twente gesproken, maar dat was in dat geval in die winter niet per se een optie", vertelt Te Wierik bij VoetbalTijd. "Dat was meer voor het volgende seizoen. Uiteindelijk hebben ze Robin Pröpper gehaald. De jaren ervoor, toen ik wegging bij FC Groningen, heb ik wel contact gehad met FC Twente inderdaad."

Te Wierik werd dus al meerdere keren aan FC Twente gelinkt, maar tot een transfer kwam het niet. Zou de centrale verdediger in De Grolsch Veste willen spelen? "Ik moet uitkijken wat ik zeg, ik ben Heraclied", lacht hij. "Maar FC Twente is een grote club en bij mij uit de buurt. Veel vrienden van me zijn ook voor FC Twente."

"Maar ik denk niet dat Heracles-supporters me het echt in dank afnemen", vervolgt Te Wierik. "Ik moet eerlijk zeggen toen het nieuws bekend was dat ik eventueel naar FC Twente zou gaan, dat het wel een lastige keuze was. Want FC Groningen en FC Twente ligt elkaar ook niet echt lekker."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties