Te Wierik vertrekt bij FC Groningen: "Jammer dat het zo eindigt"

Mike te Wierik tegen FC Twente
Mike te Wierik tegen FC Twente Foto: © Orange Pictures

Mike te Wierik is niet langer speler van FC Groningen. Zijn contract is in goed overleg ontbonden.

Te Wierik had nog een verbintenis tot de zomer van 2024, maar de dertigjarige verdediger kwam de laatste weken niet meer aan de bak. Hij kan nu transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. "Ik vind het jammer dat een mooie periode bij de club zo moet eindigen, maar we hebben in goed onderling overleg besloten om het contract te ontbinden", zegt Te Wierik op de officiële website van FC Groningen.

"Ik wil alle medewerkers en vrijwilligers van de club, de supporters en sponsors hartelijk bedanken, want ik heb me altijd enorm thuis gevoeld in Euroborg", vervolgt de verdediger. "FC Groningen zal altijd een speciaal plekje bij me hebben en ik blijf de club volgen. Voor de toekomst hoop ik dat de club snel weer staat waar het thuishoort."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties