Te Wierik weet niet wat zijn plek is op dit moment: "Geen idee"

Mike te Wierik treurt
Mike te Wierik treurt Foto: © Pro Shots

FC Groningen heeft zondag verloren van SC Heerenveen, nadat het in de slotfase hopeloos misging. Na enkele wissels kreeg de ploeg van Dennis van de Ree de deksel op de neus.

Amin Sarr scoorde tweemaal voor SC Heerenveen. Ook Pelle van Amersfoort was trefzeker voor de Friezen. Voor de Groningers scoorde Florian Krüge, maar dat laatste bleek niet genoeg voor punten.

Mike te Wierik viel ongelukkig in en baalde flink, zo liet hij weten aan Wegdamnieuws, dat vroeg hoe de neerwaartse spiraal te keren is. "We zullen snel punten moeten pakken. Dat is het enige medicijn, te beginnen aanstaande donderdag tegen Cambuur.”

De 30-jarige verdediger is voor het eerst sinds zijn periode bij de Groningers niet meer zeker van een basisplaats, en moest net als vorige week op de bank plaatsnemen. Mike werd dan ook gevraagd naar zijn positie bij Groningen: "Ik heb geen idee. Op dit moment speel ik niet dus dan moeten we zorgen dat we weer terug in de ploeg komen. Daar gaan we alles aan doen.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties