Tibbling ontbreekt op training FC Groningen: ''Kans reëel dat hij gaat''

Simon Tibbling lijkt dicht bij een transfer te zijn. De middenvelder wordt al langer in verband gebracht met een transfer en was vandaag niet op de training aanwezig.  

De 22-jarige Zweed was al een tijdje niet gelukkig bij 'de Trots van het Noorden' en wordt al langere tijd aan verschillende clubs gelinkt. Onder andere het Deense Brøndby werd al genoemd als nieuwe club. 

Algemeen directeur Hans Nijland weet dat Tibbling op weg naar de uitgang is. "De kans is reëel dat hij de club gaat verlaten", vertelt Nijland tegenover het Dagblad van het Noorden. Technisch manager Peter Jeltema houdt zijn kaken stijf op elkaar. "Als er iets te melden valt, dan doen we dat", geeft hij aan tegenover Voetbal International.

Naast Tibbling ontbrak ook Etiënne Reijnen op het trainingsveld van FC Groningen. De verdediger kampt met een blessure. Todd Kane was wel aanwezig, maar trainde individueel.

Simon Tibbling is op weg naar de uitgang bij FC Groningen. Nijland: 'Kans reëel dat hij de club gaat verlaten' #DvhN

— William Pomp (@williampomp) July 21, 2017

Simon Tibbling niet op het trainingsveld bij FC Groningen. Peter Jeltema: 'Als er iets te melden valt, dan doen we dat'

— Stef de Bont (@stefdebont_vi) July 21, 2017

FC Groningen traint zonder Kane, die rondjes loopt. Tibbling en Reijnen niet op veld aanwezig. Reis en Absalem. pic.twitter.com/88anhDhCRY

— Wim Masker (@wim_masker) July 21, 2017
Lees meer:
0 reacties