Valentijn Driessen haalt uit naar FC Groningen: "Een schande"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen is van mening dat SC Cambuur en FC Groningen terecht zijn gedegradeerd. De journalist is kritisch op beide clubs en noemt met name de degradatie van de Groningers 'schandelijk'.

"Ik heb nog even gekeken naar het rijtje wat ze hebben afgewerkt de laatste weken", begint Driessen over het gedegradeerde FC Groningen in een video-item van De Telegraaf. "FC Groningen heeft nu dan gelijkgespeeld, maar heeft daarvoor zeven keer achter elkaar verloren volgens mij. SC Cambuur zelfs acht keer. Dat zijn gewoon de terechte degradanten."

"Allebei hebben ze een trainerswissel ondergaan, zonder succes", gaat Driessen verder. "Allebei hebben ze in de winter veel aangekocht, ook zonder succes. Voor FC Groningen is het wel een schande, want qua begroting horen ze in het linkerrijtje thuis. Daar mogen ze zich echt wel achter de oren krabben. De technisch directeur is daar ook nog eens vertrokken."

Ook over Dennis van der Ree is de journalist bepaald niet enthousiast. Driessen denkt dat de interim-trainer van FC Groningen er niet bijster veel van gebakken heeft. "Als trainer wordt je tussentijds aangesteld om de boel te veranderen. Dat is hem helemaal niet gelukt.

Lees meer:
0 reacties