Van der Ree blikt terug: "Voel dat ik hier al drie jaar sta"

Dennis van der Ree
Dennis van der Ree Foto: © Orange Pictures

Het was een ongelofelijk halfjaar voor Dennis van der Ree. De trainer van FC Groningen kwam als laatste optie voor de groep te staan en zag alles misgaan.

"Ik heb hier maar een paar maanden gestaan, maar ik heb het gevoel dat ik hier al drie jaar sta", vertelt Van der Ree op de persconferentie richting het thuisduel met Sparta Rotterdam, geciteerd door RTV Noord.

De trainer tekende afgelopen zomer een driejarig contract, maar niet in de rol waar hij zich nu in bevindt. "Ik ben hiernaartoe gekomen met het idee dat ik bij een grote eredivisieclub zou terechtkomen. Waarbij ik een trainer zou tegenkomen waar ik de komende jaren als assistent van zou kunnen fungeren", stelt hij.

Van der Ree neemt ook zichzelf het nodige kwalijk over hoe het seizoen gelopen is. "Ik heb goede dingen gedaan, maar ik heb ook minder goede dingen gedaan", aldus de oefenmeester. "Je probeert zoveel mogelijk te leren van de dingen die je niet goed heb gedaan. Ik ben in ieder geval blij dat ik de persoon ben gebleven die ik altijd ben. Mensen willen graag dat je boos gaat doen of gek gaat doen als het niet goed gaat, maar ik ben vooral trots dat ik mezelf ben gebleven."

Lees meer:
0 reacties