Van der Ree ziet bekende problemen: "Er zat misschien meer in"

Dennis van der Ree
Dennis van der Ree Foto: © Pro Shots

Afgelopen dinsdag werd het restant van de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen uitgespeeld. Ajax wist te winnen met 2-3, maar FC Groningen miste ook een behoorlijk aantal kansen.

"Ze hebben een soort van positief gevoel aan deze wedstrijd overgehouden", concludeert Dennis van der Ree bij ESPN. "Er zat misschien meer in, want bij 1-1 kregen we nog wat kansen om de 2-1 te maken. Maar je ziet ook gelijk terug waar we het hele seizoen last van hebben gehad: we scoren moeilijk en krijgen ze redelijk eenvoudig tegen. Maar we hebben er een wedstrijd van gemaakt en dit kunnen ze meenemen naar volgend seizoen."

"Ik vind dat we meerdere wedstrijden goed hebben gespeeld, maar we hebben heel veel moeite om te scoren en krijgen makkelijk goals tegen. In andere wedstrijden heb ik ook gezien dat we in het positiespel en de opbouw best prima speelde, maar uiteindelijk gaat het om die twee dingen om een wedstrijd te kunnen winnen", reageert Van der Ree op de vraag of het de beste wedstrijd onder zijn leiding was.

"We scoren er twee, maar we stonden met 1-3 achter. Bij 1-1 had je de 2-1 moeten maken, daar gaat het op dat soort momenten om. Dat je op het einde de 2-3 nog maakt, is misschien ook omdat Ajax al denkt dat ze gewonnen hebben", besluit Van der Ree.

Lees meer:
0 reacties