FC Groningen heeft geen tijd om te treuren: "Moeten en gaan door"

FC Groningen blameerde zich afgelopen donderdag met een 2-3 thuisnederlaag in de KNVB Beker tegen SV Spakenburg. Veel tijd om te herpakken hebben de Groningers niet, want zondagmiddag komt Feyenoord alweer op bezoek.

“Ik geloof dat ik in totaal een uurtje mijn ogen dicht heb gehad", doelt Dennis van der Ree op de website van FC Groningen op zijn slapeloze nacht na de beveruitschakeling. We gaan eerst aan de slag om de wedstrijd tegen Spakenburg na te bespreken en dan gaan we trainen. We moeten en gaan door. Zondag wordt van ons verwacht dat we er weer staan."

De trainer van FC Groningen, die vorig jaar nog onder contract stond bij Feyenoord, heeft wel de beschikking over een bijna complete selectie. “Hopelijk sluit Florian Krüger weer aan, die tegen Spakenburg om privéredenen ontbrak. Verder richten wij ons op de jongens die er op dit moment zijn. We moeten het met elkaar doen en keihard blijven werken.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties