Van Mosselveld spreekt doelstelling uit: "Eerst veilig spelen"

Frank van Mosselveld
Frank van Mosselveld Foto: © BSR Agency

De nieuwe algemeen directeur van FC Groningen ziet veel potentie in de club. Toch wil hij geleidelijk naar die positie groeien, vertelde hij bij zijn eigen presentatie.

De directeur ziet veel potentie in de club en denkt dat FC Groningen kan uitgroeien tot subtopper, maar belooft nog geen gouden bergen voor de supporters. "Ik ben altijd voorzichtig met hele stoere uitspraken te doen over sportieve doelstellingen, zeker als je na degradatie terugkomt op het hoogste niveau," geeft de directeur aan.

Van Mosselveld geeft aan dat ze eerst maar eens moeten kijken wat er gaat gebeuren. "Laten we eerst de komende tijd maar eens kijken wat er gaat gebeuren, of we de gewenste versterkingen kunnen halen en of ze ook voor onze spelers komen, zodat we weten hoe onze selectie er in september uitziet. In mijn ogen moet onze eerste doelstelling zijn om ons zo snel mogelijk veilig te spelen om van daaruit in alle rust verder te bouwen."

Wel geeft hij aan dat er tussentijds opnieuw een balans kan worden opgemaakt. "Natuurlijk kunnen we dan gedurende het seizoen kijken waar de lat ligt, maar het is denk ik gezond om de geleidelijke weg te bewandelen terug richting de play-off-plaatsen om Europees voetbal, waar FC Groningen in het verleden altijd om heeft gestreden. Daar ligt de potentie van de club," besluit de nieuwe directeur.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
9/08
FC Groningen
20:00
NAC Breda
za
17/08
RKC Waalwijk
21:00
FC Groningen
zo
25/08
FC Groningen
12:15
AZ
za
31/08
Almere City
16:30
FC Groningen
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand